Over WebConcern.

Het internet is ooit opgericht uit het principe om te verbinden. De laatste jaren wordt het internet echter in toenemende mate gedomineerd door grote techbedrijven en hun platforms, die er op gericht zijn zoveel mogelijk binnen hún online omgeving en hun voorwaarden te laten gebeuren.

Voortgekomen uit dit ‘concern’ is in 2016 WebConcern opgericht, met als doel organisaties te helpen hun eigen content platform op te zetten. Zodat ze de vrijheid hebben om onafhankelijk met hun achterban te verbinden. Waarbij ze hun data weer zelf bezitten en ze weer baas over eigen content en inkomsten zijn.

Inmiddels heeft WebConcern ruim 10 uiteenlopende organisaties geholpen met de ontwikkeling van hun online portal. Van vakmedia-uitgevers, verenigingen tot organisatoren van evenementen. Stuk voor stuk voorbeelden van organisaties die er in geslaagd zijn met hun content platform de band met hun fans te versterken en tegelijk hun vrijheid te behouden.

Het team

Niels van Amstel

Niels van Amstel

Rick Langedijk

Rick Langedijk

Stefan Stolk

Stefan Stolk

Start uw platform

Profiteer van onze ervaring en passie bij het ontwikkelen van content platforms, waarmee u de vrijheid heeft om zelf te bepalen hoe u wilt verbinden met uw doelgroep. Vanaf € 175 p/m.

Ga van start

In verband met de grote vraag hebben we in 2018 slechts capaciteit voor een beperkt aantal nieuwe aanvragen.