Cases

Vastgoedjournaal.nl

Dit online platform voor de vastgoedsector heeft als doel het bij elkaar brengen van vastgoedprofessionals en het overdragen van kennis in de gehele vastgoedmarkt.

De case Vastgoedjournaal

Circuit Zandvoort

Circuit Zandvoort is hét autosportcircuit van Nederland. Voor populaire thema-evenementen als Historic Grand Prix Zandvoort, Italia a Zandvoort en British Race Festival ontwikkelde WebConcern een website geheel in de stijl van het evenement.

Building Business

Building Business is een vakblad gericht op het hoogste management van de grote, toonaangevende partijen in de hele bedrijfskolom van de bouw en vastgoed. WebConcern begeleidde het vakblad bij de transitie van offline naar online en uiteindelijk volledige integratie binnen Vastgoedjournaal.nl.

RetailTrends

RetailTrends is dé informatiebron voor professionals in retail & brands. RetailTrends vormt met RetailNews.nl en diverse retailevents een platform voor het signaleren en duiden van relevante ontwikkelingen in de branche.

SRO Motorsports Group

SRO heeft zich sinds haar oprichting in 1995 gespecialiseerd in de organisatie en promotie van toonaangevende autosportevenementen en raceseries. Het laatste voorbeeld daarvan is de GT4-divisie, waarbij autofabrikanten, teams en rijders op een gelijkwaardige wijze met elkaar de competitie aangaan. WebConcern ontwikkelde de websites van de verschillende GT4 competities in Europa.


Benieuwd hoe WebConcern voor uw organisatie voor groei kan zorgen?

Rick Langedijk

Rick Langedijk

Neem contact op